SD Ponferradina - Barça Atlètic: Victòria clau a domicili (1-3)

Els de Rafa Márquez han firmat un gran partit contra un dels rivals directes a la classificació i s'ha endut la victòria amb gols de Pau Víctor, Marc Guiu i Moha Moukhliss / FOTOS: SD Ponferradina

El Barça Atlètic torna amb els tres punts de l'exigent camp del Toralín, després de vèncer per 1-3 a la Ponferradina. L'entrada al camp de Marc Guiu a la segona meitat ha estat clau per als interessos dels culers amb un gol i un penal provocat, el qual l'ha convertit Moha Moukhliss. L'altre gol l'ha convertit el màxim golejador de Primera RFEF, Pau Víctor, amb una gran definició. D'aquest mode, els culers aconsegueixen batre un rival directe a la classificació.

Els blaugranes enceten el marcador

Rafa Márquez ha donat galons en una cita tan important a jugadors com Alexis Olmedo, Guille Fernández i Marc Bernal que, a poc a poc, van guanyant-se el seu espai a les files del Barça Atlètic i avui han estat titulars. El quadre barceloní ha dominat la pilota des del xiulet inicial i ha anat tancant els locals al seu camp. I així és com ha arribat el primer gol del filial culer.

Pau Víctor ha aprofitat una gran passada en profunditat i s'ha desfet de David Andújar, qui ha sortit molt malament per la pilota, i amb una entrada per terra ha deixat sol l'atacant de Sant Cugat del Vallès. Pau Víctor, sol davant Prieto, l'ha batut amb un gran xut picat que ha deixat parat el porter local (0-1).

Empata la Ponferradina

Tanmateix, la Ponfe s'ha activat amb el gol i ha començat a pressionar el costat blaugrana. I l'esforç ha tingut els seus fruits, gràcies a la pilota aturada. Igbekeme, des del córner dret, ha penjat la pilota a l'àrea i el central argentí dels castellans, Kevin Sibille, ha rematat perfectament de cap, instaurant les taules al marcador (1-1). Amb aquest resultat, locals i visitants s'han provat constantment, tot i que sense gaire perill. El mateix Sibille ha estat el més actiu per la Ponferradina, mentre que Unai Hernández ha estat el més elèctric per part dels catalans. El resultat al final dels 45 minuts, però, ha continuat sent l'empat a un al lluminós.

Marc Guiu revoluciona el partit

La represa ha mantingut la igualtat entre ambdós bàndols, fins al moment que Rafa Márquez ha donat pas al terreny de joc al davanter amb dinàmica del primer equip. El davanter de Granollers ha necessitat només set minuts per a marcar gol. Ha entrat al minut 62 i al 69 ja celebrava una nova diana de l'equip. Marc Guiu ha bregat amb David Andújar una passada de Marc Casadó i quan s'ha fet amb ella, s'ha alliberat de Prieto i ha marcat a porteria buida el gol que ha tornat a avançar el Barça Atlètic (1-2).

El mateix Marc Guiu ha participat també en el tercer gol. El davanter s'ha col·locat altre cop davant el porter de la Ponferradina, qui no ha pogut fer més que fer-lo caure, provocant el penal favorable als blaugranes. Moha Moukhliss ha pres la responsabilitat de la pena màxima i ha convertit el tercer, enganyant molt bé a Prieto (1-3). Marc Guiu, ja al temps afegit ha pogut firmar el seu doblet, però el pal ho ha evitat, segellant així la victòria per dos gols del Barça Atlètic al Toralín.

photo1714232930

FITXA TÈCNICA

SD Ponferradina, 1.
Barça Atlètic, 3.

SD Ponferradina: Andrés Prieto; Alejandro Díez (Yeray Cabanzón, min. 81), Kevin Sibille, Javier Lancho (Antonio Leal, min. 56), David Andújar, Andoni López; Markel Lozano (Pol Llonch, min. 46), Pablo Clavería (Brais Abelenda, min. 87), James Igbekeme; Ernesto Gómez, Borja Valle (Samuele Longo, min. 81).

Barça Atlètic: Ander Astralaga; Alexis Olmedo (Noah Darvich, min. 88), Mikayil Faye, Gerard Martín; Guille Fernández (Marc Guiu, min. 62), Marc Casadó, Marc Bernal, Moha Moukhliss; Naim García (Jaume Cuéllar, min. 88), Pau Víctor (Daniel Rodríguez, min. 88), Unai Hernández (Pelayo Fernández, min. 82).

Gols: 0-1, Pau Víctor (min. 11); 1-1, Kevin Sibille (min. 17); 1-2, Marc Guiu (min. 68); 1-3, Moha Moukhliss (min. 80).

Àrbitres: Álvaro López, Brais García, Yuval Conde i Guillermo Cueto.